Voor de allerkleinsten hebben we de merken Noppies, Gymp en Petit Bateau.


De Noppies baby- en kindercollectie is eigentijds, comfortabel en functionioneel tegelijk. Ook hebben we van Noppies een unisex collectie speciaal voor de allerkleinsten. Gemaakt van zachte materialen en subtiele kleuren.

Gymp hebben we al vanaf het allereerste begin in onze winkel. De Gymp Préminimes Classic brengt een stijlvolle en schattige collectie voor de allerkleinsten van geboorte tot 2 jaar. De zachte stofjes in liefelijke baby-kleuren en snoezige prints nodigen uit tot knuffelen. Onweerstaanbaar!
Gymp Préminimes Fashion, net zo lief en leuk als de Classic collectie, maar in trendy modekleuren en fantasierijke stofjes. Nu en dan mag het al eens wat stoerder voor de jongens en de meisjes popelen al om te paraderen op de catwalk! Van 3 maand tot 2 jaar.

Petit Bateau bestaat al zo lang, dat we eigenlijk wel een beetje trots zijn dat wij het mogen verkopen. Comfort en totale bewegingsvrijheid is belangrijk en de kleding voor pasgeborenen wordt doorgaans met platte naden gestikt, zodat wrijving op de huid vermeden wordt en het comfort van baby gegarandeerd blijft. Details zijn belangrijk.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dapper | info@dapperbreukelen.nl